Vill du vara med i Businesswomen.se karriärnätverk?

Den 20 januari drar vi igång Businesswomen.se karriärnätverk, en mötesplats för drivna kvinnor i karriären, anställd eller egenföretagare.

Vi är ca 20 kvinnor som träffas en gång i månaden och knyter kontakter, lyssnar på en inspirerande talare och har round table diskussioner om intressanta ämnen som berör oss. Vår ambition är att du varje gång ska känna dig laddad med inspiration, insikter och ny energi!

Nätverket kan fungera som en plats att hitta sitt nästa jobb på via nya kontakter eller utvecklas på befintligt arbete, men också en plats att få tid att dela med sig och lyssna på andras erfarenheter, diskutera aktuella frågor och jobba med sitt personliga ledarksap.

Vi vänder oss till dig som är i åldern runt 27-44 och är mid-/senior i karriären. Du har postitiv inställning och tycker det är roligt att jobba, och har visat goda resultat på tidigare arbeten.

Läs mer om nätverket här.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av att bli medlem i Businesswomen.se karriärnätverk! Maila din ansökan med kort information om dig själv till info@businesswomen.se. Begränsat antal platser.