Tre av Tre – Pouches

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om väskor, och om hur svårt det är att hitta väskor som faktiskt rymmer en laptop.  Men förvaringsproblematiken försvinner inte för att väskan blir större. Istället är det ännu lättare att tappa bort korthållare, mobiltelefon,  läppglans osv och det slutar med att man rotar runt i väskan i en evighet innan man hittar det man letar efter.

Därför investerade jag nyligen i en snygg pouch (den översta bilden) från Givenchy när jag senast var på besök i ett vårigt Paris. Då jag förvarar alla livsnödvändiga saker i denna så underlättar det byta väska, vilket annars alltid gör att jag glömmer en massa saker. Ett plus i kanten är att du alltid har en perfekt clutch för AWn eller kvällseventet nära till hands.

Här nedan har jag valt ut tre stycken i tre olika kategorier.

Diskret & Svart

 Festligt & Grannt

Kulört & Pråligt