Målet är att växa och anställa. Glädje och mening är viktigt

Gemenskap tillsammans med andra är värdefullt. Ensam är inte stark. Det har jag egen erfarenhet av.

Därför innebär en del av min vardag att träffa både kunder men även företagare med kompetenser som kompletterar Snabbfoting. Det betyder lärorika föreläsningar om framtiden för träning och ehälsa, startup-evenemang och tech-konferenser med både kompetens eller försäljningssyfte.

Jag älskar att möta människor och gör det allra helst personligen, det är kul och det ger mig och företagets resultat så mycket mer. Att ringa kalla samtal är jag en gnutta mätt på från tidigare erfarenheter av försäljning i finansbranschen.

Jag väljer att prioritera tiden klokt och effektivt på det som ger resultat för att lyfta Snabbfoting vidare från den plattform av tjänster som nu står redo att gå in i en mer expansiv fas. Ensam är inte stark så det är prioitet att vara med rätt kompetenser. Nu är det jakt efter rätt samarbetspartners samt skapa tillväxt och agera för drömmen att bli fler.

Nyligen har Snabbfoting inlett ett viktigt samarbete med Start-up Stockholm som har kompetens som lyfter och hjälper oss med med att kunna utvärdera och justera vårt utbildnings- och motionskoncept. Konceptet ger bättre hälsa och handlingskraft. Nu går äntligen projektet i produktion och jag fick möjlighet att i veckan berätta om mitt projekt på ett event på mitt co-working space H2 Health Hub där jag finns. Jag är redan fullbokad under testfasen, så kul.

Glädjande att se en dröm bli sann! Målet är på sikt att växa och anställa. Glädje och mening är viktigt varje dag.

startupjogg

Så en del av min vardag innebär just att jag effektivt marknadsför Snabbfoting på olika tillställningar.

Syns du inte så finns du inte! Våga skippa kallsamtalen! Var naturlig när du träffar människor, lyssna, ställ rätt frågor och sälj tjänster de behöver. Försäljning är kul och ger resultaten ditt företag behöver!

En händelserik tid på sistone med flera nya kunder belönas med en extra lång helg med välförtjänt vila. Att bara släppa allt och sätta sig och läsa en bok eller blicka ut över vattnet på en stilla promenad gör gott för kropp och själ. Jag har unnar mig friheten att planera väl med återhämtning i vardagen. Hälsan går alltid först.

Sänd ett mail, se nedan, om du vill att jag tar upp något särskilt under min tid här som gästbloggare.

Ha en skön vecka!

Ewa Hutmacher

Civ. ekonom, löpcoach, licensierad personlig tränare och kostrådgivare

hej@snabbfoting.se

www.snabbfoting.se