Kunskap och handling ger resultat

Jag lär mig något nytt varje dag. Det påverkar mig och mitt företag Snabbfoting positivt och är härligt utvecklande även på ett personligt plan. Vissa områden väljer jag aktivt att fördjupa mig i, andra saker blir ett lärande i ögonblicket. Tre år som företagare har gett mig så många erfarenheter.

Ett personligt råd är att inte fastna och stanna upp i lärandet. Om du vill åstadkomma resultat behövs kunskap kombinerat med handling. Det är först när både insikt, plan och handling är synkroniserat som de bästa resultaten sker.

När lärde du dig något senast? Har du tillämpat det?

Jag ska berätta mina topp fem 2016 för ny kunskap

  • Lärt mig mer om digitala verktyg och programmerat applikationer för digitaliserade rutiner. Dessa används nu mot samarbetspartner.
  • Läst hyllmeter med litteratur, forskningsrapporter och videos om konditionsträning och hjärnan. Kunskapen tillämpas nu i tjänster hos Snabbfoting.
  • Fler erfarenheter kring stress, återhämtning och ohälsa och hur det går att må bättre med träning
  • Förkovrat mig i pedagogik, applikationer och presentationsteknik för att matcha projekt som är på väg.
  • Musik är avkopplande och därför har jag bestämt mig för att lära mig att mixa musik. Ett eget drömprojekt.

Detta är aktiva val jag gjort och utöver detta uppstår nästan dagligen saker som innebär att jag lär mig saker. Spännande om du frågar mig och lite obekvämt ibland. Det är värt det, jag lovar.

Det är när du gör något obekvämt som du utvecklas. Resultat kommer inte på en räkmacka.

Jag lämnade en helt annan bransch 2013, finanssektorn och på bara några år har jag tagit till mig och tillämpat så mycket av min nya kunskap i företaget och personligen. Idag har jag dessutom en god hälsa som bonus.

Det är gott om tid till årsskiftet och du har möjlighet att under din semester fundera vad du behöver komplettera med för att nå närmare ditt önskade mål i karriär, företagande eller träning.

Mina bästa tips idag! Umgås med människor som har mer kompetens än dig. Sök efter en förebild och ta reda på vad den personen gör för att lyckas.

Ha en härlig fortsättning på semestern! Jag är på plats i augusti mer frekvent på kontoret. Allt gott!

Ewa Hutmacher

hej@snabbfoting.se

www.snabbfoting.se

ewahutmachersnabbfoting

Utbildad Civ. ekonom, löpcoach, licensierad personlig tränare och kostrådgivare