Volkswagen Group söker en Produktchef!

Har du erfarenhet av produktmarknadsföring och har en analytisk förmåga? Nu söker vi en Produktchef till Volkswagen Personbilar! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för marknadsfrågor och vill lära dig vår bransch och våra produkter.

Vill du tillhöra vårt vinnande team?

Nu har du möjligheten att vara med och påverka de Volkswagenbilar som kommer att rulla på Sveriges vägar i framtiden! Vi söker dig som vill vara en del i arbetet med att stärka positionen ytterligare för Volkswagen på den svenska marknaden. Du kommer jobba i ett mycket erfaret team som kan vägleda dig i ditt kunskapssökande.

Din huvudsakliga uppgift är att utifrån våra strategier ta fram produkter som är attraktiva på vår marknad och som attraherar våra kunder. 

Som Produktchef kommer du att vara ansvarig för ett antal av våra modeller inom funktionen Product Marketing. Din huvudsakliga uppgift är att utifrån våra strategier ta fram produkter som är attraktiva på vår marknad och som attraherar våra kunder. Du kommer att ansvara för livscykeln för de modeller som du är ansvarig för. Du är med i hela kedjan från att paketera dem till att ansvara för informationen i säljstödsystemet och stödja våra återförsäljare i produktfrågor. Du kommer att ha internationella kontakter med vår fabrik i Tyskland.

Volkswagen Group tillhandahåller ett dynamiskt arbete med goda möjligheter till utveckling och ett flexibelt arbetsklimat med frihet under ansvar. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och träningsmöjligheter på arbetsplatsen.

 

Vem är du?

Du har erfarenhet inom produktmarknadsföring och har en analytisk förmåga och erfarenhet från att tidigare göra konkurrent- och marknadsanalyser. Arbetet sker i stor utsträckning i våra egna system och därför behöver du ha god systemvana och lätt för att kunna ta till dig nya system.

Ibland kommer du att vara med i produktrelaterade event och du behöver därför vara bekväm med att prata inför folk. Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande. Du har goda kunskaper i engelska. Kunskaper i tyska är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om Volkswagen Group Sverige AB

Vi har gjort en fantastisk resa på den svenska marknaden de senaste åren. En resa som skett tack vare att vi är ett starkt team som har ett nära samarbete med våra återförsäljare och Volkswagen AG.

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör. Vi marknadsför Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Audi, Skoda, SEAT och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I vår grupp ingår också dotterbolagen Europeisk Biluthyrning AB, Volkswagen Parts Logistics Sverige AB och Volkswagen IT Service Sverige AB. Volkswagen Group Sverige ägs av Volkswagen AG i Tyskland.

Vårt huvudkontor ligger i Södertälje, 25 minuters bilväg från Liljeholmen.

Vill du veta mer är du välkommen att ringa rekryterande chef Stefan Dahlin på tel: 08-553 866 40.

Så söker du:

Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av meritförteckning/CV samt personligt brev till HR@vwgroup.se senast den 16 mars 2017. Skriv ”Produktchef Volkswagen Personbilar” i ämnesraden när du skickar in din ansökan.

Facklig kontakt för Unionen är Anders Lindblad, tel: 08-588 348 20.

Välkommen med din ansökan! Referera till Businesswomen.se i din ansökan om du sett den via oss.