Maximera ditt Business Women Sverige-communitymedlemskap med The Park Hybrid!

Fördelar med Hybridmedlemskap:

Flexibilitet & Service: Du har tillgång till flexibla arbetsplatser och konferensrum precis där och då du behöver det, med receptioner, catering och teknisk support.

 

Nätverkande: Coworking-miljön ger dig möjlighet att knyta nya kontakter, utbyta kunskap tillsammans med andra företagare, entreprenörer och kreatörer från olika branscher i ett dynamiskt community.

Utbildning: Du har som medlem fri tillgång till olika utbildningar, föreläsningar, workshops och seminarier inom alla områden och branscher. Det ger dig en möjlighet att hålla dig uppdaterad i en värld som förändras i rasande fart och skapa rätt strategier för din tillväxt.

Delade resurser: Som medlem har du tillgång till gemensamma mötesrum, eventytor, studios för podd och video och annat som driver ditt företag framåt.

Perks: Som medlem får du ta del av unika framförhandlade förmåner, såsom system och tjänster för företaget samt träning, hotell, resor, nöjes- och restaurangerbjudanden för dig som privatperson.

Inspirerande miljö: En arbetsmiljö designad för kreativitet, innovation och produktivitet, vilket tar dig till nya höjder på jobbet och gör det enklare för att få dina anställda att trivas på jobbet.

Hybridkontor är en smart investering som ger långsiktig lönsamhet, tillväxt och samtidigt kan sänka dina kostnader rejäl.

Ansök om medlemskap! (Teckna ett årsmedlemskap nu så tripplar vi värdet och ger tillgång till våra anläggningar och tjänster samt bjuder på fem extra månader)