Ewa Hutmacher är ny gästbloggare på Businesswomen.se. ”Därför ska du läsa min blogg” – Ewa Hutmacher driver hälsoföretaget Snabbfoting

Vi välkomnar Ewa Hutmacher som ny gästbloggare! Ewa driver sedan ett par år tillbaka hälsoföretaget Snabbfoting. Hon kommer i sin gästblogg att dela med sig av sin vardag som egen företagare och ge dig tips på hur du levererar och mår bra, oavsett var du är i din karriär.

Namn: Ewa Hutmacher, 37 år, Södermalm

Titel: Grundare till företaget Snabbfoting. Civ. ekonom, löpcoach, licensierad personlig tränare och kostrådgivare

Familj: Gift med Daniel och drömmer om en stor pt-hund som jag kan springa med

Kändis jag helst äter middag med: Jag väljer två för jag gillar att träffa människor. Först ut blir Stefan Einhorn som jag vill diskutera empati med. Mitt andra val är Fredrik Eklund för att höra om hans framgångsaga.

Kort om mig

Mitt namn är Ewa Hutmacher och jag bor på Södermalm mitt bland alla kaffeställen. Löprundor och en kaffe ibland ger en skön kontrast till den högre citypulsen och utmaningarna jag möter som egen företagare.

Jag lämnade för tre år sedan ett välbetalt jobb i finansbranschen. Sedan 2014 driver jag företaget Snabbfoting där jag förbättrar människors hälsa med träning, enkla verktyg och utbildningar inom hållbar hälsa.

Jag har alltid värdesatt kommunikation, ledarskap och människor. Därför medverkar jag i både press och skriver på min blogg snabbfoting.se där du kan läsa enkla tips och lösningar samt få kunskap och inspiration om kost, hälsa och träning.

Det ska bli jättespännande att gästblogga på businesswomen.se. Det är både hedrande och motiverande att få bidra med mitt perspektiv på hur fysiskt välbefinnande och träning flyter samman med karriär och ekonomi.

Jag kommer under mitt gästbloggande dela min vardag som egen företagare utifrån perspektivet att utveckla mitt företag vidare. Du kommer också få del av värdefulla tips på hur du levererar och mår bra oavsett var du är i din karriär.

Ewa Hutmacher springer

Första inlägget från Ewa kommer den 12 maj.

Varmt välkommen önskar Businesswomen.se!