Från idé till klarhet i löpspåret. Höstens planer faller på plats.

Mina bästa ideér får jag i löpspåret, det insåg jag redan för flera år sedan. Det finns sedan många år en hel del forskning kring träning och effekter i hjärnan som är påvisbara. Höstens planering för Snabbfoting är nu på god väg att bli klar tack vare både egna löprundor som ger klarhet, påfylld energi och fokus.

 

startupjogg

 

Hösten och planerna i mitt utbildningskoncept börjar nu falla på plats efter en tidigare händelserik vår med t ex lanseringen av Startupjogg som fullbokades direkt. Nu är justeringar, fortsatt utveckling och vidareutveckling aktuellt för kommande delar.

Att vara egen företagare har varit en riktig berg-och-dalbana men som innovationsdriven uthållig företagare har jag alltid blicken på målet och har hittat ett agilt arbetssätt som fungerar bra. Efter mer än 2 år från min företagsstart har jag nyligen fått flera kvitton på att jag är helt på spåret i min verksamhet.

I sommar ska jag utöver ledighet få göra det som är en riktig dröm för mig. I höst har jag redan nu flera föreläsningar och workshops inplanerade inom mina hjärtefrågor hållbar hälsa och ekonomi. Det innebär att jag kommer förbereda föreläsningar och paketeringar av koncept. Att möta människor och förmedla kunskap som ger mening är fantastiskt. Så min sommar kommer bland annat innebära att mumsa i mig böcker, podcasts, videos och forskningsrapporter.

När jag inte ligger i en hängmatta och läser kommer jag fortsätta med sköna promenader, dricka kaffe och givetvis träffa härliga kunder som får både en motivationskick och resultat på köpet.

Jag hoppas du njuter av din semester. Har du haft möjlighet att göra ingenting eller ta dig an riktig egentid? 

Läs gärna ett av mina tidigare blogginlägg om Konsten att stanna upp är viktigt. Det är något jag gör naturligt regelbundet.

Önskar du ett veta mer om något särskilt kring hälsa och företagande, kontakta mig så kanske du kan få svar i ett inlägg framöver.

Ha en fin vecka!

Ewa Hutmacher

hej@snabbfoting.se

www.snabbfoting.se

Ewa Hutmacher

Ewa Hutmacher driver företaget Snabbfoting, som hjälper människor till bättre hälsa.

Utbildad Civ. ekonom, löpcoach, licensierad personlig tränare och kostrådgivare