All I need is coffee…

Kaffe – det svarta guldet. Denna ädla dryck började man dricka för ca 2000 år sedan i Etiopien och kom till Sverige på 1600-talet. Sedan dess har kaffe blivit synonymt med det svenska ”fikat” och svenska, liksom finländare, är de nationaliteter som sägs vara de största kaffedrickarna.

Idag har jag valt ett lite annorlunda inlägg för Wear@work. Istället för klassiskt modeinlägg, så har jag tänkt på något som snarare blir Carry@work, nämligen kaffetermosmuggen. Vad är en morgon utan kaffe?

Contigo-businewwwomen

Jag vill tipsa om en av mina absolut viktigaste ägodelar och den bästa investeringen –Contigos termomugg! Contigo Westloop heter denna modell. Varenda gång jag sitter på jobbet, åker tåg, kör bil, ligger på stranden och solar, så tänker jag att alla borde ha en sådan här mugg. Perfekt att ha med på affärsresan! Kaffet håller sig varmt i 4 timmar!!

Den har ett enkelt enhandsgrepp, som gör det enkelt att dricka, och nu med en smart låsmekanism för att ytterligare hindra läckage i väskan. Med auto-seal och non-drop kan du vända den upp och ner och enkelt slänga på bilsätet bredvid dig. Se bilder nedan. Du slänger ner den i väskan när du druckit klart och du behöver aldrig bekymra dig om skvimpande pappersmuggar som bränner sönder fingrarna.

IMG_2506

Contigo-businesswomen

Källa: Pinterest

Det finns olika modeller och även vattenflaskor i olika storlekar, för barn också.

Contigo-businesswomen

Källa: Pearlsoftravelwisdom

Finns att köpa både i butik, t ex NK och Åhléns, och på nätet. exempelvis på XXL.