Snart drar vi igång höstens karriärnätverk!

Efter ett sommaruppehåll så är det snart dags igen, Businesswomen.se karriärnätverk drar igång! Höstens träffar är fullmatade med inspirerande föreläsare, intressanta teman och extra evenemang som wear@work-event och CV-workshop. Håll utkik för mer information om det!

Här följer höstens datum och teman:

14 september. Hjärnan – time & stress management, hur effektiv böra man vara? Så funkar hjärnan.

12 oktober. Förhandlingsteknik. Så kan du påverka andra.

9 november. Att vara chef & och så släpper du kontrollen.

14 december. Trender, så sätts dem – inkl julsurprise!

Vi är ca 20-25 kvinnor på nätverksträffarna där vi börjar med lättare mat och lite bubbel, för att sen höra en föreläsning och sen diskutera ämnet närmare i grupper, där vi delar med oss av våra erfarenheter. Det finns också möjlighet att göra en sökning i nätverket, t ex om du är intresserad av ett nytt jobb, letar efter en ny leverantör eller vill ha tips på ett bra resmål. Vi är här för att hjälpa varandra och öppna dörrar som blir lättare med en personlig kontakt.

Det är kvinnor i ca ålder 27-45 i många olika branscher och många olika yrken vilket ger dig möjlighet att lära dig mer om nya branscher, kanske kan det leda dig in på spåren om vad du vill göra härnäst i din karriär.

Är du en kvinna med driv och engagemang? Då kan det här vara något för dig! Skicka din intresseanmälan med kort bakgrund och vad du gör idag till: info@businesswomen.se

tjejer_disk

1frukt