Sökes: Regionchef / Ansvarig Fleet-utveckling – Volkswagen Service

Volkswagen Group söker fler kvinnliga ledare! Nu finns en ledig position som Regionchef/Ansvarig Fleet-utveckling. Vill du vara med och utveckla och effektivisera serviceverksamheten och stärka kundupplevelsen?

Volkswagen har en ambitiös tillväxtplan i Sverige. De kommande åren kommer därför att innebära en fortsatt modelloffensiv. En viktig framgångsfaktor för att nå våra högt uppsatta mål är att fortsätta förbättra våra processer samt att fortsätta utveckla vår organisation mot märkesexklusivitet och märkesdedikerade team. Vi har därför skapat ett märkesexklusivt serviceteam för märket Volkswagen.

Rollen:

I denna roll har du till huvudsaklig uppgift att stötta våra återförsäljare så att de kan överträffa våra kunders förväntningar. Befattningen innebär att du tillsammans med våra återförsäljare utvecklar och effektiviserar serviceverksamheten för att stärka kundens positiva upplevelse och därigenom säkrar en positiv ekonomisk utveckling.

I befattningen ingår även ett ansvar att utveckla vårt arbetssätt inom Service för våra Fleet-kunder, dvs företag med mer än 5 bilar i sin vagnpark. Detta kommer innebära ett nära arbete med våra syskonmärken, Fleetansvariga inom försäljning, samt direkta kontakter med större företagskunder och finansbolag. För ett antal av våra verkstäder som du får eget ansvar för kommer dina arbetsuppgifter även inkludera att:

  • Identifiera, stötta och följa upp aktiviteter som ger återförsäljarna möjlighet att utveckla sin verksamhet för att öka kundnöjdhet och lönsamhet
  • Utveckla återförsäljarna mot märkesexklusivitet och märkesdedikerade team, samt driva märkesspecifika frågor
  • Vara bollplank åt våra återförsäljare och informationsspridare internt
  • Stödja våra återförsäljare i frågor rörande produkt- och verkstadsteknik, garanti- och goodwillfrågor, konsumentköps-/tjänstlagen samt komplicerade kundärenden

Resor?

Du kommer att tillbringa ca 100 dagar/år hos våra återförsäljare och resterande tid arbetar du på vårt huvudkontor i Södertälje.

Erfarenhet?

Befattningen kräver erfarenhet av varu- eller serviceproduktion. Du bör ha jobbat som chef eller projektledare. Erfarenhet från serviceverkstad är meriterande, men ej ett krav. Som person ser vi att du är utåtriktad och handlingskraftig, med en god förmåga att coacha och leda. Du har god erfarenhet av att leda projekt, samt erfarenhet av operativt ansvar. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Kort om Volkswagen Group Sverige:

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.

Ytterligare information lämnas av Hans Lindgren på telefonnummer 08-120 811 60 eller via mail på hans.lindgren@volkswagen.se.

Så söker du:

Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av meritförteckning/CV samt personligt brev till hr@vwgroup.se senast den 26 februari 2017. Skriv ”Regionchef/Ansvarig Fleet-utveckling” i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Sett annonsen via Businesswomen.se? Skriv det.

 

Kontaktuppgifter till fackliga representanter:

Birger Birkeldh             Ordf. Unionen             +46(0)8-553 869 69

Kristian Jansson            Ordf. Ledarna                        +46(0)8-588 348 31

 

Södertälje den 1 februari 2017