Volkswagen Group Sverige söker en Produktspecialist!

Vill du arbeta med starka varumärken och många kontaktytor samt trivs i en organisation med ett högt tempo och nya utmaningar? Vi expanderar kraftigt inom ett av våra produktområden och behöver därför utöka försäljningsavdelningen för vår servicemarknad med en produktspecialist.

 

I rollen som produktspecialist för däck och fälg svarar du för kontakterna med våra återförsäljare och leverantörer samt vårt lager och våra huvudmän i Tyskland. Du kommer att ha en koordinerande roll, ansvara för administration och driva utvecklingen av dina arbetsprocesser. Din roll är en viktig länk mellan oss och våra återförsäljare!

Tjänsten spänner över ett stort område med flera olika arbetsuppgifter:

 

  • Leveransplanering
  • Kampanjuppföljning
  • Kontakt med våra huvudmän i Tyskland
  • Interna utbildningar
  • Uppdatering av vår webbaserade tillbehörskatalog
  • Kontakt med fem av våra bilmärken inom gruppen
  • Fakturering och övrig administration

 

Du kommer att ha många kontaktytor vilket ställer krav på hög social kompetens och personlig integritet. Du trivs i en miljö med högt tempo och ständigt nya utmaningar. Till stor del kommer du att arbeta självständigt men det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och att bidra till avdelningens resultat.

Vi vill att du har en examen från högskola, universitet eller motsvarande, gärna med ekonomisk inriktning. Du talar och skriver engelska och använder Office-paketet obehindrat. Erfarenhet från försäljning och SAP är meriterande. Arbetet kräver att du har administrativ förmåga och är noggrann och strukturerad.

Tjänsten är stationerad på vårt huvudkontor i Södertälje.

Vill du veta mer är du välkommen att ringa Thomas Apelqvist, tfn 08-553 867 93. Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av meritförteckning/CV samt personligt brev till hr@vwgroup.se senast den 22 februari.

 

Kontaktuppgifter till facklig representant:

Birger Birkeldh             Ordf. Unionen             +46(0)8-553 869 69