Audi Sverige söker en Business Analyst!

 

På Audis avdelning för affärsutveckling arbetar vi dagligen med ett professionellt nätverk av återförsäljare. Vi försöker tillsammans se nya trender och skapa förutsättningar för långsiktig lönsamhet där affärsmodellen konstant utmanas.

 

För att bli lönsam så krävs det att alla processer fungerar tillfredställande och att det finns verktyg som stöttar detta. I rollen som Business Analyst är du delaktig i att utveckla och skapa goda grundförutsättningar för våra återförsäljare. Du kommer att analysera kvantitativ och kvalitativ information, skapa rapporteringsstrukturer, koordinera och administrera kontrakt, standards och utbildningsfrågor. Du kommer tillsammans med resten av teamet att jobba aktivt för att alltid ligga lite före, ha lite ”Vorsprung”. I ditt jobb kommer du att ha kontakt med bland annat kollegor inom Volkswagen Group Sverige, återförsäljare och Audis kontor i Ingolstadt, Tyskland. Du rapporterar till chefen för Affärsutveckling.

 

Vi söker dig med examen från Civilekonomprogrammet eller motsvarande med ett par års arbetslivserfarenhet. Som person är du positiv och nyfiken. Du behöver vara analytisk, strukturerad och affärsmässig. Då tjänsten innefattar många interna och externa kontakter behöver du även vara social och ha god kommunikationsförmåga. Du behärskar engelska väl i både tal och skrift. Tyska är meriterande, men inget krav. Du behöver även ha goda kunskaper i Excel och Power Point.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på vårt huvudkontor i Södertälje.

Volkswagen Group tillhandahåller ett dynamiskt och flexibelt arbetsklimat med goda utvecklingsmöjligheter.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Charlotte Haggren, Chef för Affärsutveckling, mail: charlotte.haggren@audi.se eller tel: 070-165 18 25.

 

Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av meritförteckning/CV samt personligt brev till hr@vwgroup.se senast den 8 mars 2017. Skriv ”Business Analyst” i ämnesraden när du skickar in din ansökan.

 

Kontaktuppgifter till fackliga representanter:

Birger Birkeldh                   Ordf. Unionen                  +46(0)8-553 869 69

Kristian Jansson                  Ordf. Ledarna                  +46(0)8-588 348 31

 

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.