Audi söker en Koordinator!

Med stort fokus på våra uppsatta mål ska vi förstärka Audis Serviceorganisation. Vi söker nu dig som tillsammans med oss och våra återförsäljare vill säkerställa ledarskapet i premiumsegmentet även i framtiden. Har du rätt egenskaper och erfarenheter erbjuds spännande arbetsuppgifter med tydliga utmaningar, bra verktyg och engagerade kollegor.

Vi söker nu vår nästa Koordinator Reservdelar/Digitala projekt till Audi Services.

I denna roll är din huvudsakliga uppgift att stötta återförsäljarna så att de kan överträffa våra kunders förväntningar. Befattningen innebär att du tillsammans med återförsäljarna utvecklar och ökar kundlojaliteten för den totala vagnparken, vilket innebär att du tillsammans med våra kollegor på Group Service ska ta fram konkurrenskraftiga servicekoncept för de äldre bilarna i vagnparken. Du ska även jobba med implementering av olika digitala serviceprojekt, såsom Service Cam, Service Animeringar och Service Tablet, etc. Allt i syfte att stärka kundens positiva upplevelse av verkstadsbesöket och därigenom säkra en positiv utveckling för våra återförsäljare.

I befattningen ingår ansvar för utveckling av vårt arbetssätt inom Service för alla märken inom Volkswagen Group Sveriges auktoriserade verkstäder. Detta kommer att innebära ett nära samarbete med gruppens övriga märken, Group Service och direkt kontakt med alla märkens återförsäljare.

Du kommer att tillbringa ca 50 dagar/år hos våra återförsäljare och resterande tid arbetar du på vårt huvudkontor i Södertälje.

Befattningen kräver erfarenhet av eftermarknaden. Du bör ha jobbat som chef eller servicerådgivare inom detta område. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. Som person är du utåtriktad och handlingskraftig, med en god förmåga att coacha och leda. Du har god erfarenhet av att leda projekt och har erfarenhet av operativt ansvar. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Ytterligare information lämnas av Jimmy Mikkelsen på telefonnummer 070-1689677 eller via mail på jimmy.mikkelsen@audi.se.

Volkswagen Group tillhandahåller ett dynamiskt och flexibelt arbetsklimat med goda utvecklingsmöjligheter.

Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av meritförteckning/CV samt personligt brev till hr@vwgroup.se senast den 5 mars 2017. Skriv ”Koordinator Reservdelar/Digitala projekt – Audi Service” i ämnesraden när du skickar in din ansökan.

 

Audi är en del av Volkswagen Group Sverige AB som är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.

 

Kontaktuppgifter till fackliga representanter:

Birger Birkeldh, Ordf. Unionen                         +46(0)8-553 869 69

Kristian Jansson, Ordf. Ledarna                        +46(0)8-588 348 31