Vi välkomnar vår nya modebloggare – Sarah Bengtsson!

Att veta vad man ska ha på sig är inte alltid det lättaste. Men vara snyggt klädd vill de flesta av oss! Därför vill vi hjälpa mer med inspiration – och är glada att presentera vår nya modebloggare Sarah Bengtsson! Varje onsdag kommer vi kunna ta del av Sarah Bengtssons modetips under kategorin Wear@work den kommande tiden.

Snabbfakta:

Namn: Sarah Bengtsson

Ålder: 26

Familj: Föräldrarna i Kristianstad, syster i Jönköping och pojkvän i Stockholm

Arbetar som: Distribution Account Manager på Skagen Fonder. Jag kontakten med de aktörer som säljer våra fonder till sina kunder, det kan vara allt från små privata livförsäkringsförmedlare till de stora bankerna.

Vad kommer du dela med dig som modebloggare hos Businesswomen.se?

Det kommer inte handla om vad som är trendigast på catwalken just nu utan snarare hur man klär sig i vardagen. Jag kommer vara personlig i mina inlägg och utgå från min egen stil. Vilka skor kan jag ha till möten trots att det är slask ute? Finns det någon snygg jobbväska som faktiskt rymmer min laptop? Hur kan jag twista den klassiska kostymen till att vara mer modern? Jag tror att det är fler än jag som ställer de här frågorna och det är exakt det som jag kommer att blogga om.

Vad driver dig?

Jag har länge funderat på den frågan och jag tror att jag har kommit fram till vilka komponenter som måste vara en del av mitt liv, både genom arbete och fritid, för att jag ska trivas och prestera. Exempelvis skulle jag förmodligen få panik av att sitta på samma kontor hela dagarna. Därför trivs jag väldigt mycket i den rollen jag har idag, med minst två resdagar i veckan. Förutom denna omväxling är kreativitet och utveckling ytterligare nyckelord.

Kändis du skulle vilja äta middag med?

Jag hade mer än gärna bjudit den fantastiska Michelle Obama på en pasta någon kväll. Behövs det ens en motivering?

Det finns mängder av anledningar att älska henne, inte minst för all tid hon har lagt ner på att främja flickors och kvinnors rättigheter över hela världen. Jag hoppas och tror att hon kommer att fortsätta att välsigna världen med sitt arbete trots att hennes tid i Vita huset är över.

Varmt välkommen önskar vi på Businesswomen.se!