Vi söker förstärkning! Är din entrepreprenörsådra redo att sjösättas?

Businesswomen.se startades efter flera års erfarenhet av karriärcoaching där vi lyssnat på ca 450 kvinnor och var man fastnar i karriären. Insikten är att det behövs plattformar att träffas, dela erfarenheter och skapa möjligheter! Många blir frustrerade i karriärfrågan och hur svårt det kan vara att ta sig vidare, även om man är uppskattad där man är – och dessutom veta vad man vill göra näst. Samtidigt letar HR efter nya sätt att hitta rätt kandidater. Här hjälper vi till.

Businesswomen.se ger inspiration online men har också ett karriärnätverk som träffas en gång i månaden i Stockholm, där varje träff har ett tema, som Förhandling, träffa HR, Gruppdynamik och Entreprenörskap m m. Vi har fokus på hur vi kan hjälpa varandra men också hur ni kan få en personlig kontakt med HR och rekryterare. Företag som vill rekrytera och ha ett effektivt employer brand-arbete kan bli vår partner, t ex jobbar vi med Volkswagen Group som söker fler kvinnor till sin organisation. Nu söker vi dock förstärkning!

Vem är du?

Vi söker dig som är en eldsjäl och med ”can-do” attityd, du gillar kombinationen av att ha och ta kontakt med folk, men uppskattar balansen som även inkluderar admin, medlemshantering och webb (WordPress etc). Vi är två stycken som driver Businesswomen.se idag. Vi har ett entreprenöriellt mindset och jobbar där vi befinner oss, är inte låsta i processer och testar nya sätt. Vi har en Advisory Board som vi ställer frågor till när vi behöver back up.

Detta är än så länge ca 10-20% roll mot del i bolaget så du har sannolikt ett annat jobb eller företag. Vi håller till i Stockholm. Har du ett kontaktnät inom HR och/eller Marknad är det ett stort plus. Och vi lovar att du kommer ha kul!

Skicka din ansökan till info@businesswomen.se, vi behandlar dem löpande.