Volkswagen Group och varumärket SEAT söker en B2B/Fleet Sales Manager!

Som Fleet Sales Manager har du det strategiska ansvaret för att utveckla försäljningen mot företag hos SEAT Sverige. SEAT gör en fantastisk resa på den svenska bilmarknaden och är ett av Sveriges och Europas snabbast växande bilmärken. En resa som möjliggjorts genom vårt drivande team i Sverige i kombination med ett nära samarbete med våra återförsäljare och våra huvudmän i Spanien.

Vill du tillhöra ett vinnande team?

Nu söker vi efter ytterligare en driven person som kan vara med och bygga upp SEAT:s funktion Försäljning mot företag.

Vi är i en intensiv period med elektrifiering, digitalisering och flera nya produkter, alla väl anpassade för svenska förhållanden. Med vårt rikstäckande nätverk av starka återförsäljare är försäljningen mot företag en viktig del av SEAT:s tillväxt under de kommande åren. För att stötta våra återförsäljare i denna process behöver vi rekrytera en Fleet Sales Manager med ansvar för försäljning mot företag.

Vad innebär jobbet?

Som Fleet Sales Manager har du det strategiska ansvaret för att utveckla försäljningen mot företag hos SEAT Sverige. Du arbetar nära SEAT:s märkes – samt försäljningschef för att vi tillsammans ska nå våra uppsatta mål. Ansvarsområdet är under stark tillväxt och du kommer vara med och bygga upp funktionen under 2018. Du har nu möjlighet att vara med och forma den resan och lyfta SEAT:s resultat ytterligare.

Som Fleet Sales Manager är du kontaktperson mot SEAT SA i Spanien och länken mellan oss som importör och våra återförsäljare. I tjänsten arbetar du självständigt med stora befogenheter, och har alla möjligheter att påverka de frågor du driver inom vår strategi. I ansvarsområdena ingår även att arbeta med våra internationella upphandlingar, bearbeta våra största kundkonton samt ansvara för hyrbilsaffären.

”Det är inte avgörande att du har erfarenhet från vår bransch, den kan vi lära dig. Du har god förhandlingsvana, ett representativt förhållningssätt och har lätt för att uttrycka dig.”

Tjänsten är en viktig service till återförsäljarna och vi söker dig som brinner för affären och kan hjälpa dem att lyckas. Vi tror att du har ett stort intresse för affärer och kan stötta återförsäljarna. Det är inte avgörande att du har erfarenhet från vår bransch, den kan vi lära dig. Du har god förhandlingsvana, ett representativt förhållningssätt och har lätt för att uttrycka dig. Du bygger relationer och är lösningsorienterad. Dina arbetsuppgifter kommer att sträcka sig från enklare administrativa uppgifter till att strategiskt utveckla affären. Språkkunskaper i engelska och goda IT-kunskaper är en förutsättning för att bli framgångsrik i tjänsten. Spanska är en merit.

Vad erbjuder vi?

Jobbet innebär ca 50 resdagar per år. Du kommer att arbeta med varumärket SEAT, men vara anställd av Volkswagen Group Sverige AB. Volkswagen Group tillhandahåller ett dynamiskt arbete med goda möjligheter till utveckling och ett flexibelt arbetsklimat med frihet under ansvar. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och träningsmöjligheter på arbetsplatsen. Vårt huvudkontor ligger i Södertälje, 25 minuters bilväg från Liljeholmen.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Märkeschefen för SEAT Per Brinkenberg tel: 070 576 11 20.

Din skriftliga ansökan med meritförteckning/CV skickar du senast söndagen den 19 november till hr@vwgroup.se. Märk din ansökan ”SEAT Fleet Sales manager”. Urval sker löpande.

Fackliga kontakt är Anders Lindblad tel nummer 08-588 348 20 för Unionen.

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.

Välkommen med din ansökan!

Glöm inte referera till Businesswomen.se om det var här du såg annonsen eller om du fick tips om jobbet via oss.