Fleet Sales Manager sökes!

Vi söker dig som vill vara med och driva en häftig förändringsresa.  

Bilbranschen står inför enormt stora förändringar med digitalisering och elektrifiering. Volkswagen-koncernen är på en förändringsresa mot CO2-neutral mobilitet med mottot: Shaping mobility for generations to come. I enlighet med Parisavtalet, som koncernen åtagit sig att följa, kommer koncernen vara klimatneutral år 2050.

Vår organisation är en klar ledare i detta där vi driver innovation och förändring. Du kommer att få vara med på en förändringsresa som vi tidigare inte sett, där du är med och gör skillnad och är en del av något större. Tack vare vårt stora bolag kan man utvecklas personligt och professionellt på vår resa in i framtiden.

Vem söker vi?

Vi söker nu dig som vill ansvara för hela gruppens storkunds-segment. Arbetet innebär att du tar hand om vår strategiska försäljning till företag och operativt ansvarig för implementering av försäljningsstrategier. Du rapporterar till försäljningschefen på Volkswagen personbilar och i ditt team har du tre Key Account Managers.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet från försäljning och marknadsföring. Du har en akademisk utbildning, gärna civilekonom eller motsvarande. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och är en van förhandlare. Du har god analytisk förmåga och är en effektiv kommunikatör och har lätt att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska och engelska.

Vilka är vi?

Här på Volkswagen är vi ett erfaret och inkluderande team som delar med oss av de kunskaper om branschen som du kanske behöver. Dina personliga egenskaper spelar stor roll vid tillsättandet av den här tjänsten. Vi söker dig med stor social förmåga som tycker om att jobba med många olika slags människor och ha många personliga kontakter. Du är strukturerad och kan hantera många komplexa arbetsuppgifter samtidigt och prioritera. Du har ett starkt personligt engagemang, stort eget driv och gott omdöme. Du agerar enligt våra värderingar Driv, Integritet och Hållbarhet. 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer är du välkommen att ringa rekryterande chefen för Volkswagen Personbilar Niclas Runberg, tel: 08-553 869 28.

Kontaktuppgifter till fackliga representanter  
Alemayehu Tibbo, Ordf. Unionen, tel: 08-120 810 56 
Kristian Jansson Ordf. Ledarna, tel: 08-588 348 31 

Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av CV samt personligt brev genom att trycka ANSÖK. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Sista ansökningsdag: 2019-10-07

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning.