Val som skapar mening. Företagande är lärorikt och utmanande

Under några månader har jag med glädje fått möjlighet att inspirera fler kvinnor och män till företagande och bättre hälsa. Spännande att lära känna Businesswomen.se:s läskrets. Det personliga mötet genom deltagande på karriärträffar har också berikat min tillvaro.

För tre år sedan tog jag modet att starta eget. Det är det bästa val jag gjort och det har påverkat min hälsa positivt. Idag har jag en rik fritig och kan kombinera det bästa av flera världar, att utveckla både mig själv och andra med träning, hållbar hälsa och ekonomi.

I våras hade jag min första kontakt med Businesswomen.se. Jag bestämde mig när jag tog detta blogguppdrag att sätta ett mål och syfte med serien av gästinlägg. Jag ville givetvis ge dig förutsättningar för en bättre hälsa och även väcka din nyfikenhet till att en dag ta steget att bli egen företagare.

För mitt företag Snabbfoting har det hänt en hel del bara senaste halvåret. Vissa saker har du fått ett smakprov av annat ligger och gror i bakgrunden. Eftersom Snabbfoting är i utvecklingsfas kommer jag i höst ta stöd i ett mentorskapsprogram för att få både kompetens och den utmaning Snabbfoting behöver.

Val som ger mening och resultat! Nu är det dags att söka ett mentorskapsprogram för mig och Snabbfoting. Det kommer bli lärorikt och utmanande. Även jag kan vara nervös. Så håll tummarna i höst.

Tycker du att det verkar spännande med idén du går och funderar över? Börja skissa, prata med människor, träffa och diskutera hälsa och företagande med mig eller någon av de kostnadsfria organisationer som som finns för att bolla affärsidéer.

snabbfotingochenkoppkaffe (1)

Det viktigaste oavsett om du startar eget eller behåller en traditionell karriär: Kom ihåg att din hälsa går först. Om din kropp mår bra hänger huvudet, målen och resultaten med! Var inte rädd att be andra om hjälp och att hitta förebilder. Lycka till med din resa!

ewahutmacherspringer

Stort tack för den här tiden hos Businesswomen.se. När träffas vi nästa gång?

Utmaningar väntar mig och plocka en utmaning i höst du också. Berätta gärna vad du väljer! Precis som i löpspåret så hejar jag på dig även i karriären. Missat något inlägg? Läs dem här på Businesswomen.se eller ta en kort tur på Snabbfotings ordinarie blogg.

Ha en fin höst!

Ewa Hutmacher

hej@snabbfoting.se

www.snabbfoting.se