Är du Volkswagens nästa projektledare för affärsutveckling?

Volkswagen Transportbilar söker en projektledare för Affärsutveckling. Vill du växa med Sveriges största importör av bilar? Nu söker Volkswagen Group Sverige en driven projektledare affärsutveckling till marknadsledaren Volkswagen Transportbilar. Avdelningen arbetar brett över många områden som strategisk utveckling av det svenska återförsäljarnätet och framtida affärsmodeller. Det här är en tjänst där du utvecklar både affären och dig själv – med rätt driv, vilja och passion är möjligheterna nästan oändliga.

Arbetsuppgifter:

Målsättningen med tjänsten är att aktivt leverera vår vision att tillhandahålla hållbara transportlösningar med maximal mobilitet.

Du ansvarar för implementering av våra strategier, men även lokal utveckling vid behov.

I rollen som projektledare för Affärsutveckling ansvarar du bland annat för implementering av vår tyska huvudman Volkswagen Nutzfahzeuge’s strategier gällande återförsäljarutveckling, men även egen lokal utveckling vid behov. Detta görs i nära samarbete med Volkswagen Nutzfahrzeuge och övriga avdelningar inom Volkswagen Transportbilar Sverige.

En viktig del i arbetet är att skapa bra affärsrelationer med våra återförsäljare på alla nivåer, från ägare/VD till mekaniker. Du ser nya affärsmöjligheter och trender, och du är delaktig i att Volkswagen Transportbilars återförsäljare är framgångsrika i sin försäljning.

I rollen som projektledare Affärsutveckling rapporterar du direkt till märkeschefen för Volkswagen Transportbilar Sverige.

Vi söker dig som har sinne för affärer.

Din profil:

Vi söker dig som har sinne för affärer. Du har ett stort intresse för försäljning, affärsutveckling och du får saker att hända. Du har akademisk utbildning inom ekonomi/marknad/teknik. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Tyska är en merit. Du har god analytisk förmåga och bra förståelse av B2B-försäljning, då det är viktigt att förstå våra kunders (återförsäljarnas) kunder. Du bygger relationer och är lösningsorienterad.

Vi erbjuder:

Volkswagen Group Sverige tillhandahåller ett dynamiskt arbete med goda möjligheter till utveckling och ett flexibelt arbetsklimat med frihet under ansvar. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och träningsmöjligheter på arbetsplatsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Södertälje, 25 minuters bilväg från Liljeholmen. Det ingår en hel del resande, ca 50 dagar per år, både inom Sverige och till Tyskland.

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.


Kontakt
:
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Volkswagen Transportbilars märkeschef Hans Turemark på hans.turemark@volkswagen.se eller telefon: 070-165 18 79.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till hr@vwgroup.se senast 2017-09-24. Skriv ”Projektledare affärsutveckling Volkswagen Transportbilar” när du skickar in din ansökan.

Facklig kontakt för Unionen är Anders Lindblad, tel: 08-558 348 20.