Sökes: Key Account Manager till SEAT Sverige!

 

SEAT är ett av Sveriges och Europas mest intressanta och snabbast växande bilmärken. Med rötterna i kulturstaden Barcelona levererar vi produkter med stort fokus på design, känsla och teknik. Vi befinner oss just nu mitt i vår största produktoffensiv någonsin och genomför en stor satsning på företagsmarknaden för att kunna möta behoven hos framtidens bilflottor hos företagen. Därför söker vi nu efter en ny medarbetare till SEATs företagsavdelning som vill följa med på vår spännande resa.

Uppdraget:

Vi söker en Key Account Manager (KAM) som skall arbeta tillsammans med återförsäljare och samarbetspartners för att åstadkomma ytterligare tillväxt på den svenska företagsmarknaden. Framför allt har vi förmånen att arbeta med ett av marknadens starkaste erbjudande av gasbilar och kommande spännande satsningar på bland annat laddhybrider som vi upplever att både företag och tjänstebilsförare efterfrågar för framtiden.

Som KAM i vår organisation får du tillsammans med chefen för företagsförsäljning ansvara för våra samtliga återförsäljare i Sverige när det gäller bearbetning av företagsmarknaden. Din roll är att bistå lokala KAM och företagssäljare i avtalsförhandlingar och upphandlingar samt att utveckla deras lokala bearbetning av företagsmarknaden för att nå överenskomna lokala mål. Du kommer också att ha det operativa ansvaret för några av våra stora företagskunder och partners.

Vem är du?

Du är troligen civilekonom eller motsvarande och har efter avslutad utbildning arbetat ett par år med försäljning och marknadsföring. Du har god förhandlingsvana och ett genuint intresse för att göra affärer. Du är noggrann och strukturerad samt en effektiv kommunikatör, även på engelska. Erfarenhet av försäljning till företag och bilfinansiering är meriterande.

Tillsvidareanställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Södertälje, 25 minuters bilväg från Liljeholmen. Jobbet innebär många resdagar, och du kommer ofta att befinna dig utanför ditt kontor.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Akmal, Head of Fleet SEAT, Marcus.Akmal@SEAT.se.

Välkommen att skicka in din skriftliga ansökan bestående av CV och personligt brev till hr@vwgroup.se senast den 25 maj 2018. Skriv ”KAM SEAT” i ämnesraden när du skickar in din ansökan.

Glöm inte referera till Businesswomen.se om det är här du sett annonsen.

Kontaktuppgifter till fackliga representanter:

Anders Lindblad Ordf. Unionen, tel: 08-588 348 20

Kristian Jansson Ordf. Ledarna, tel: 08-588 348 31

 

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.