Nu söker Volkswagen Group Sverige en Produktspecialist

Vi söker dig som är drivande och vill vara med och utveckla våra produkter och tjänster för framtidens marknad! Hela bilbranschen är i en omfattande utveckling mot digitalisering och elbilar vilket medför stora förändringar för vår affär. I arbetet med att ta fram nya lösningar för våra kunder är produkttillbehör ett affärsområde som kommer att bli allt viktigare.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla produktsegmentet däck och fälg för att möta kundernas förväntningar på ett smidigt bilägande.

Vad innebär rollen?

Du kommer att arbeta med starka varumärken och många kontaktytor i en erfaren och engagerad grupp med samlad expertis inom tillbehör på vår servicemarknadsavdelning. Vi söker dig som trivs i en organisation med ett högt tempo och många nya utmaningar!

Du ansvarar för kontakterna med våra återförsäljare och leverantörer, vårt lager samt våra huvudmän i Tyskland. Din roll är en viktig länk mellan oss och våra återförsäljare. Du kommer att ha en koordinerande roll med ansvar för leveransplanering, administration och att driva utvecklingen av dina arbetsprocesser. Tjänsten spänner över ett stort område med flera olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och att bidra till avdelningens resultat.

Vem är du?

Vi vill att du har en examen från högskola, universitet eller motsvarande, gärna med ekonomisk inriktning. Du talar och skriver engelska och använder Office-paketet obehindrat. Erfarenhet från försäljning och SAP är meriterande. Erfarenhet från branschen är meriterande, men du kommer att jobba i ett erfaret team som kan vägleda dig att lära dig det du inte kan om vår bransch och affär.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, stationerad på vårt huvudkontor i Södertälje.

Volkswagen Group erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och ett flexibelt arbetsklimat med frihet under ansvar.

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.

Kontakt och ansökan

Kontaktuppgifter till fackliga representanter:
Anders Lindblad Ordf. Unionen, tel:  08-588 348 20
Kristian Jansson Ordf. Ledarna, tel: 08-588 348 31

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef Thomas Apelqvist på tel. 08-553 867 93.

Du är välkommen att skicka din ansökan bestående av meritförteckning/CV samt personligt brev genom volkswagengroup.teamtailor.com.

Sista ansökningsdag: 11 november 2018