Praktikant inom digital marknadsföring sökes!

Läser du digital marknadsföring, har koll på sociala medier och är duktig på att formulera dig? Duktig på formspråk? Vi söker dig som vill hjälpa oss med vår digitala kommunikation och ger dig chansen att ta del av en spännande startup-resa med Businesswomen.se, karriär och inspiration för talangfulla kvinnor.

Pluggar du digital marknadsföring, kommunikation eller liknande och söker en spännande praktikplats till våren?

Som praktikant hos oss skapar content och jobbar med text och bilder utifrån våra teman och event. Du lär dig hur du optimerar innehåll hittar nya följare.

Du är självgående och tycker om att förbättra och utveckla sättet att kommunicera och kommer gärna med förslag. Förstår vikten i att skriva inspirerande men kort och kärnfullt. Du är noggrann och håller deadlines.

Du jobbar på vårt kontor på Bergsgatan 59 i Stockholm ibland och på distans ibland, vi kommunicerar även via Skype och i Slack.

Du kommer få jobba med och lära dig:

Du kommer vara delaktig i vårt arbete med att optimera hemsidan och våra sociala kanaler. Vi jobbar med Instagram, Facebook, Facebook Ads Manager, LinkedIn. Hur du optimerar innehåll och skapar resultat.

Ansök: Ansök genom att skicka en kort introduktion av dig, vilka digitala verktyg du studerar/kan (Google, SEO, sociala kanaler?) och vad du tycker är roligt i det arbetet.

Start VT 2020. Skicka din ansökan senast 15 december.

Vi ser fram emot att höra från dig!