Driven Varumärkes- och Försäljningschef till SEAT, CUPRA och SEAT MÓ (Göteborg)

Är du en ledare som är redo för nästa steg?
Nu söker vi dig som är en naturlig ledare med resultat i fokus som är redo att driva en spännande utvecklingsresa och bli en del av Din Bils organisation.

Våra varumärken SEAT, CUPRA och SEAT MÓ har haft en väldigt fin utvecklingsresa de senaste åren. Nu siktar vi mot en ännu mer expansiv fas då bland annat CUPRA som varumärke ska växa med egna modeller och SEAT MÓ som tillhandahåller mikromobilitet i form av elektrifierade tvåhjulingar ska få blomma ut ordentligt. I den expansiva fas som märkena står inför behövs en dedikerad uppmärksamhet och därför söker vi nu dig som lockas av en kombinerad roll som Försäljnings- och Varumärkeschef CUPRA, SEAT och SEAT MÓ.

Din Bils värdegrund; Driv, Integritet och Hållbarhet genomsyrar verksamheten

Din Bils värdegrund; Driv, Integritet och Hållbarhet, genomsyrar och styr hela verksamheten och medarbetarnas vardag och för oss är det mycket viktigt att du som ledare i organisationen kan ta till dig och leva och driva din enhet genom den.

Din Bil Sverige AB är en av Sveriges största återförsäljare av bilar med många kända varumärken i sin portfölj.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer leda den dagliga driften av försäljning och aktivt arbeta med målstyrning och uppföljning samt ansvara för såväl försäljningsresultat, processuppföljning och kundnöjdhet. Som ledare faller det sig naturligt för dig att leda, fördela samt följa upp arbetet och du är trygg i att leda en verksamhet genom andra där du skapar delaktighet för att uppnå avdelningens uppsatta mål.

Du kommer aktivt utveckla varumärket och planera och genomföra aktiviteter och marknadsföringskampanjer med teamet och CUPRA / SEAT Sverige. Rollen innebär att du som ledare är både hands-on i bl a vardagscoachningen men du har också förmågan att jobba strategiskt med tex hur vi ska öka försäljningen regionalt med allt vad det innebär.
Du kommer rapportera till Regiondirektören i Göteborg och initialt ha 3 säljare som rapporterar till dig men med målet om att affären på sikt kommer bära en större personalstyrka.

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat med försäljning i många år, gärna från någon typ av servicebransch, erfarenhet från bilbranschen är inte nödvändig.
Du är resultatorienterad och tycker om att skapa lönsamma affärer med kundnöjdhet i fokus. Du gillar att arbeta med människor och har en förmåga att bygga team. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ekonomisk helhetsförståelse för affären och en förmåga att skapa visioner, engagemang och att omsätta planer i handling.
Vi ser att du som söker har:

• Minst 5 års erfarenhet av arbete inom försäljning och har genom egen erfarenhet stor förståelse för försäljning och dess processer.
• Haft personalansvar i minst 3 år med dokumenterat goda resultat
• Du behärskar svenska och engelska väl, i så väl tal som skrift.
• B-körkort, ej enbart automat.

”Vi eftersträvar work life balance och flexibelt arbetssätt”

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett nydanande större företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och produkter i världsklass. Vi eftersträvar work life balance och flexibelt arbetssätt där det är tillämpbart.
Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Om verksamheten

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH som finns på 28 marknader med 33.000 anställda. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, SEAT, CUPRA, SEAT MÓ och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna och vi har totalt ca 2100 medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 430 medarbetare fördelat på 7 anläggningar.

I denna rekrytering samarbetar Din Bil Sverige med Poolia, vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick, sofia.obstfelder-garellick@poolia.se.
Tjänsten är på heltid med direktanställning hos Din Bil Sverige, region Göteborg. Placering i Sisjön. Urval sker löpande, ansök därför redan i dag men senast 9 december. Varmt välkommen med din ansökan!